Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Buat kawan-kawan serta peminat hiasan rumah yang berkonsepkan english...selamat datang ke blog saya, Anna's Cottage / Asyra Collections (FB). Semoga blog ini dapat mengeratkan lagi hubungan silaturahim sesama kita. Dapat sama-sama kita berkongsi hobi dan minat dalam bidang yang sama. Selain berkongsi minat & idea, Anna's Cottage / Asyra Collections (FB) juga ada menjual barang2 berkonsepkan english kepada rakan-rakan yang berminat....akhir sekali salam perkenalan dan selamat bershopping.... :-)

Thursday, December 15, 2011

PELBAGAI KOLEKSI TEMPAHAN CUSTOMER AC

KOLEKSI TERBARU DARI Asyra Collections.......

Assalamualaikum w.b.t....
dah terlalu lama x update blog....huhu kesian
untuk tatapan follower yang sudi jengok blog nie...pelbagai tempahan crafts dari my lovely customer                  ~> Sabtu 28.12.2013 <~

PELBAGAI RIBEN utk FRAME










Assalamualaikum 
Selamat MALAM!!! Selasa 16.04.2013...

PLASTIC STORAGE / KARUNG PLASTIK TERPAKAI... ;)

ALAS MEJA & RIBEN KERUSI MAKAN

VANTAGE CUSHION

VANTAGE CUSHIONS 

VANTAGE CUSHIONS

 KOLEKSI CUSHION FROM AC

 




Assalamualaikum 
Selamat pagi Selasa 10.7.12...
Dah tlalu lama x update blog ni...sian, jenggok pun x....ramai jugak yg btanya, x kurang call...klu x bjawab sms pun ada. Tanpa menghampakan follower semua, walau pun x seramai mana...:) selamat menjamu mata ya, dgn koleksi2 2012 dari saya. Kalau nak nonton yang latest2 g FB & yang mana juga saya sbenarnya lebih active di FB & Pages ASYRA's Home Deco... inilah antara koleksi tempahan dari pelanggan2ku.....
-------------------------------------------------------------------------

BALANG KUIH




========================================================


Tissue Cover - Fabric clone vantage

Pelbagai produk tempahan: ~ Fabric Cupcake Kuning ~

























CUSHION / CUSHION COVER 












PELBAGAI PRODUCT UNTUK KELENGKAPAN RUMAH & DAPUR





















PELBAGAI FABRIC CUPCAKE ASSORTED



























4 comments:

~ ANNA COTTAGE ~ said...

Salam,
Terima kasih kepada yang sudi bertandang & menjadi follower blog saya, sesiapa berminat dgn koleksi saya sila hubungi saya...salam ukhuwah.

rosarod said...

Hola Ana, preciosas creaciones , te felicito, erres muy buena en lo que haces! saludos . Rose M.

~ ANNA COTTAGE ~ said...

Thanxs Rose M, come & visited my blog...:)

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

~Segala pertanyaan boleh juga SEND message, TQ

Followers